Tilbage

Vandtårnsvej 62A
2860 Søborg

Havnen 5
8700 Horsens

+45 7562 7900
info@casa-as.dk
CVR: 29205272

Søgning

Agil ejendomsudvikler og løsningsorienteret totalentreprenør

I CASA bygger vi på fremtiden. Uanset om vi udvikler, bygger eller renoverer, så gør vi det for de mennesker, der skal bo, leve og arbejde i vores byggerier. Når vi lover, at 95% af vores byggerier skal være bæredygtighedscertificerede i 2023, så gør vi det for vores fælles fremtid.

Er du vores nye kollega?

Vi søger p.t. bl.a. projektchefer til spændende byggeopgaver i Østdanmark - renovering og nybyg. Hold øje med vores ledige stillinger, for vi søger konstant flere nye kolleger, der kan være med på næste del af CASAs vækstrejse.

Se ledige stillinger

CASA i tal

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  1 2 3 4 5
  %

af vores byggerier skal
være bæredygtige i 2023

  1 2
  1 2 3 4
  1 2 3

mio i årsresultat før skat

  1 2 3 4 5 6 7 8
  1 2 3 4 5 6

medarbejderloyalitet

"Vi har arbejdet sammen med CASA på mange projekter, og det gør vi naturligvis, fordi det altid er en god proces og et godt resultat. Vi er trygge i samarbejdet med CASA, for vi ved, at afleveringen sker til tiden – uden mangler. Jeg ser ikke relationen som værende bygherre og totalentreprenør, men oplever det nærmere som et partnerskab, hvor vi skaber noget fantastisk sammen."

Martin Sørensen
Ejendomschef, Bagger-Sørensen

CASA udvikler nyt boligområde i Ballerup

CASA A/S har købt den tidligere erhvervsejendom Høje Haver i hjertet af Lautrupvang – Danmarks svar på Silicon Valley. Projektet er blot den seneste i rækken af storkøbenhavnske udviklingsprojekter for CASA, og den første af en række attraktive ejendomsudviklingsprojekter i Ballerup.

Pressemeddelelse

Mennesker før mursten - Renovering i CASA

Vi er som entreprenører ansvarlige for at skabe tryghed i byggeprocessen. Fra det første informationsmøde til den sidste håndværker forlader pladsen, stilladser er pillet ned og beboerne igen kan nyde deres bolig.

Læs mere

Transformation af ældre ejendom til moderne kontorer

CASA transformerer en næsten 5.000 m2 stor bygning i hjertet af Frederiksberg. Ejendommen vil gennemgå en bæredygtig og klimamæssig renovering, hvor blandt andet facaden efterisoleres.

Læs mere